Tájékoztató étkezéshez 2021. 05. 10-től


KEDVES RÉGI ÉS ÚJ NÖVENDÉKEINK AZ ECK IMRE ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA KÖZPONTI BEIRATKOZÁST TART


 

Tisztelt Szülők és Gyerekek!

Iskolánk – ha a vírushelyzet engedi – idén is szeretne táboroztatni Balatonfenyves alsón. Hogy a tervezés, gondolkodás, döntés könnyebb legyen, szeretném megosztani mindenkivel azokat az információkat, amit eddig tudok. Hangsúlyoznám, hogy az összköltség még sajnos változhat, mert a Pécsi Kulturális Központ önhibáján kívül még nem tudta megmondani, hogy a szállásdíj idén változni fog-e, vagy sem. Ők is várják a Városháza döntését ezzel kapcsolatban. Az időpontunk viszont meg van: 2021. július 15. – 21. Az étkezés díja biztosan nőni fog, és még nem tudom, mennyi támogatást fogunk egyéb szervezetektől kapni, így egyelőre – ha a szállásdíj marad a tavalyi – a tábor költsége személyenként 21 000 ft lesz. A szervezés további menetéről: Jelentkezési lapot a május 10-ei héten fogok osztani, amikor remélhetőleg már mindenki jelenléti oktatásban fog részesülni. Azon már szeretnék mindennel kapcsolatban biztos, végleges információkat nyújtani. Ezen majd rajta lesz, meddig kell visszahozni a jelentkezési lapot, mennyi előleget kérünk majd, illetve hogy meddig kell majd a teljes összeget befizetni. Ahogy eddig is, szeretettel várunk mindenkit, érdemes lesz idén is eljönni! 

                                                                                                                                   Üdvözlettel: Zoli bácsi


Kedves nagycsoportos ÓVODÁS!

Te is legyél „Bártfás”!

Részletekért kattints IDE  !


Tisztelt Szülők, Gondviselők!

A koronavírus-járvány második hulláma miatt elrendelt rendkívüli jogrend meghosszabbítása a 2020. 11. 11-én életbe lépett. Mostantól azonban sokkal nagyobb odafigyeléssel kell kezelnünk az előírásokat.

Az iskolában a folyosókon, az udvaron és a tanórákon is mindenki számára kötelező a maszk használata . Ha valamelyik tanulónak nincs maszkja, akkor a titkárságon kérhet.

Az iskola épületeibe ügyintézési céllal is csak előzetes egyeztetés után, külön engedéllyel léphetnek be, amelyet telefonon, vagy elektronikus úton lehet kérni a titkárságon!

Gyermekeik és mindannyiunk érdekében köszönöm a megértésüket!

Vigyázzunk egymásra!

Zámbó György igazgató

  • Jelenleg aktív pozitív koronavírus teszttel senki sem rendelkezik.

  • Digitális tanrendben tanuló osztály nincs.

Frissítés dátuma: 2021. 03. 03.

 


 


Étkezéssel kapcsolatos információk

RÉSZLETEK 


 


 


Aktualitások archive

Előző évek aktualitásai


Eredmények

részletek

 


 

Ebédbefizetés és lemondás, aktuális étlap

részletek

 


Tankönyvellátás

részletek

 


 

Egészségügyi ellátás

részletek